Dansk design fra ung duo - sein - opgrader din entré med mere plads

Dansk design fra ung duo

Om navnet sein 

Selvom sein er dansk design og dansk produceret, begrænser vores fokus sig ikke til Danmark, så vi har valgt et internationalt navn til vores designbrand. Sein er tysk for ”at være” - det mest basale i sproget. Vi er fokuseret på det basale ved godt design. At være godt design i sig selv og god kvalitet i hvert produkt. Det er vigtigt for os, at vores designs er enkle og solide og kan holde i mange år - med andre ord: bliver ved med at være. Vi tænker meget i grafiske former, og også visuelt er sein enkelt og rent.

 

Dansk design fra ung design duo

sein består af to unge designere, som alle er uddannede fra Designskolen Kolding. Her fandt de sammen om passionen for at skabe enkelt, dansk design med internationalt udsyn og grundlagde sein i 2013 i København. Designduoens fokus er interiørprodukter af høj kvalitet – designet og produceret i Danmark. 

 

Produceret i Danmark 

Produktionen af Vinkel foregår under tæt kontakt mellem sein og deres producent i København. Ved hjælp af de mest moderne og præcise produktionsmetoder har producenten bidraget til at sikre den rette finish og høje kvalitet på Vinkel-stagen. 

Vinkel er laserskåret i stål, som efterfølgende er bukket og lakeret i en nøje udvalgt mat sort farve med struktur. 

 

Se vores instagram profil her: